Els nostres cavalls d’escola són cavalls molt amistosos, tranquils i sensibles i alhora són molt diferents! Cadascú té el seu caràcter, el que els fa molt especials. Tots estan treballats i educats per oferir classes segures i de tots els nivells. Aporten als alumnes que s’inicien la confiança i seguretat necessària des del primer moment, i als més avançats la possibilitat d’evolucionar i aprendre més.

Oferim les nostres classes en 4 idiomes: català, castellà, anglès i alemany. D’aquesta manera, pots aprendre o practicar un idioma mentre et diverteixes.

Classes de peu a terra

El treball peu a terra és molt important i sempre s’hauria de començar per aquí. Amb ell podem millorar l’estat físic del cavall alhora que aconseguim que estigui més relaxat, més receptiu, i aprengui més. A més vam aconseguir crear més vincle amb el cavall i preparem la seva musculatura per a la munta. En el treball peu a terra aprendrem a donar corda, a fer regnes llargues, a equilibrar el cavall, a corregir mals patrons posturals, a desbloquejar tensions amb estiraments i massatges, etc.

Classes individuals: 55 €

Classes en grup: 30 €

Cursos especials i teràpies:

El cavall pot ser el millor complement a la rehabilitació de nens i adults que pateixen problemes físics i / o psíquics. Les teràpies assistides amb cavalls es van consolidant en la nostra societat gràcies als bons resultats que s’estan obtenint amb elles. En funció de les necessitats de cada persona s’avaluarà quina és la teràpia requerida en cada cas. Podem oferir serveis d’hipoteràpia, equinoteràpia o equitació adaptada. Amb totes elles es millora l’estat emocional, físic / motriu, psicològic, de relació i de comunicació.

Per a més informació i preus consultar per telèfon al 678452489 o per email a info@paddockactivocollserola.com

Classes particulars:

Oferim classes particulars des d’iniciació a perfeccionament. Tant si tens cavall propi o necessites un de la nostra escola. Horaris a convenir. Oferim les nostres classes en 4 idiomes: català, castellà, anglès i alemany. D’aquesta manera, pots aprendre o practicar un idioma mentre et diverteixes.

Preus

 • Amb cavall de la hípica: 55 € / classe
 • Amb cavall de la hípica contractant pack mensual: 200 € (pack de 4 classes)
 • Amb cavall propi: 42 € / classe
 • Amb cavall propi contractant pack mensual: 160 (pack de 4 classes)

Classes en grup:

Oferim classes en grups reduïts des d’iniciació a perfeccionament. Tant si tens cavall propi o necessites un de la nostra escola. Horaris a convenir. Oferim les nostres classes en 4 idiomes: català, castellà, anglès i alemany. D’aquesta manera, pots aprendre o practicar un idioma mentre et diverteixes.

Preus

 • Amb cavall de la hípica: 30 € / hora
 • Amb cavall de la hípica contractant pack mensual: 110 € (pack de 4 classes)
 • Amb cavall propi: 25 € / hora.
 • Amb cavall propi contractant pack mensual: 90 € /(pack de 4 classes)


A partir de quina edat es poden iniciar les classes?

Nens de preescolar. Apartir dels 4 anys es pot començar a conèixer el maneig del poni sota supervisió professional constant i amb la companyia dels pares. Des aprendre com raspallar i netejar el poni, l’alimentació, i passejades.

6-7 anys. A partir d’aquesta edat ja és possible iniciar-se en l’equitació. Oferim classes individuals a la corda o classes en grup amb poni guiat. Aprendran com preparar un poni correctament abans de muntar i quines cures requereixen després.

10 – 13 anys. És la millor edat per treballar la motricitat. Si l’alumne ja ha aconseguit la confiança en ponis i cavalls anteriorment amb una edat més temprana i ha adquirit experiència en el moviment, l’aprenentatge i la profundització de l’esport es pot començar molt be en aquesta franja d’edat.

Quin material necessitaran per a les classes d’equitació?

Si després de la classe de prova els agrada i decideixen seguir, necessitaran uns pantalons d’equitació, botes o botins i polaines.

El centre disposa de cascs i armilles de seguretat.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte, posat en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible

Ens pots trovar a:

Avinguda Can Tintorer s/n. Molins de Rei (al costat del restaurant Can Tintorer)

Truca’ns

Laura: Tfn. 678452489


  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
  RSS
  Facebook
  Instagram