T’agrada la natura i t’agraden els animals? T’oferim la possibilitat de conèixer i gaudir de l’increïble món dels cavalls. Apadrinant un dels nostres cavalls o ponis ens ajudes a proporcionar totes les cures professionals que necessiten, podòleg, dentista, osteòpata, veterinari, etc i ens ajudes amb els suplements de les seves dietes i totes les despeses de manutenció. A més podràs venir a les nostres instal·lacions, observar-los i t’explicarem com viuen i quins són les atencions que necessiten.

Tenim 2 modalitats d’apadrinament.

Opció A: Podràs venir a veure el teu cavall o poni apadrinat, un cop a el mes amb cita prèvia, i gaudir observant com viuen en manada, podràs raspallar-lo, i gaudir de la seva companyia i de la natura. A més t’enviarem fotos perquè puguis veure-li! 30 € / mes.

Opció B: Podràs venir a veure el teu cavall o poni apadrinat, un cop a el mes amb cita prèvia, t’ensenyarem les cures bàsiques que necessiten, podràs raspallar-lo, passejar-lo de l’ramal per portar-lo a menjar herba i accedir a una classe de peu a terra. A més t’enviarem fotos perquè puguis veure-li! 60 € / mes.

Si t’interessa escriu-nos a info@paddockactivocollserola.com o a l’678452489 dient-nos que modalitat vols fer i t’informarem de tots els detalls.

Els nostres peluts t’ho agrairan!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
RSS
Facebook
Instagram